Toolkit

  • leer opnieuw hoe je op de juiste manier ademt
  • leer je lichaam weer hoe het zich mag ontspannen
  • door een juiste ademhaling kun je je lichaam beter detoxen
  • Je hoofd ontspant zich
  • leer je lichaam beter kennen
  • Leer voelen in je lichaam
  • ALLEEN MET EEN juiste ADEMHALING ONTSTAAT ER ECHTE, DIEPGAANDE RUST

ontdek hoe je op een zachte manier 
weer rust kunt brengen in je lichaam


Voel jij je vaak onrustig? Heb je het idee dat je niet meer kunt “ademen”? Ben je lichamelijk en geestelijk moe? Onze maatschappij vraagt enorm veel van ons, het te druk hebben is meer regel dan uitzondering en op een gegeven moment wordt het toch echt teveel. Maar hoe kun je een stapje terug doen en alles nog wel voor elkaar krijgen? Misschien ben je bang dat als je ontspant dat er dan teveel naar boven zal komen. Met de juiste ademhaling kun je weer ontspanning vinden in je lichaam en in je hoofd. En je hoeft er niet eens heel veel voor te doen. Adem je met mij mee?

je lichaamscellen hebben geheugen!

wat leer je?

ALLEEN ALS JE HET OUDE EERST OPRUIMT, ONTSTAAT DE RUIMTE VOOR IETS NIEUWS


Om een eerste stap te kunnen zetten op weg naar een ander leven of een meer opgeruimden vrij leven zul je eerst het “oude “op moeten ruimen. Ons lichaam slaat echt alles op, alle emoties, alle herinneringen, toxische stoffen uit voeding, alcohol, drugs en natuurlijk ons vervuilde milieu (luchtvervuiling).

ALS JE LICHAAM OUDE OVERTUIGINGEN BLIJFT VASTHOUDEN, BLIJF JE IN CIRKELS RONDLOPEN


Als je begrijpt dat je lichaamscellen een geheugen hebben dan snap je ook dat je helemaal vol zit met oude overtuigingen, gedachten en ideeën, je slaat ze onbewust op en dit is nu juist wat jou kan beïnvloeden en belemmeren in je leven om vol zelfvertrouwen en energie stappen te kunnen zetten.

ALLEEN MET EEN CORRECTE ADEMHALING ONTSTAAT ER ECHTE, DIEPGAANDE RUST


De meeste mensen gebruiken maar zo’n 30% van hun longcapaciteit, ze ademen verkeerd, ze ademen hoog in de borst. Terwijl bij een correcte ademhaling je hele longen worden gevuld. Door drukte en stress ontstaat er een hoge ademhaling. Wil je meer in contact komen met jouw innerlijke rust en je gevoel dan ga je naar een buikademhaling.

>
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .