In 4 Stappen naar een Effectieve Doelgroepanalyse: Jouw Gids naar Gerichte Groei

  • Een diepgaand inzicht in jouw ideale klant
  • Gerichte en effectieve marketing
  • Verhoogde klantbetrokkenheid
  • Duurzame groei.
  • Praktische opdrachten voor directe toepassing
  • Vertrouwen en focus op wat echt belangrijk is

Na de eerste initiaties van Uschi voelde ik de 3e dag mijn hogere zelf langzaam in mijzelf indalen. Dat was zo een geweldig mooie ervaring. Ik raakte er ontroerd door. Zo lang niet zo sterk in contact geweest met mijn hogere zelf. O, wat voelt dat goed en bijzonder. De dagen ernaar voelde ik me meer met mezelf verbonden, rustiger en in mijn eigen kracht staan. De eerste healing na mijn initiaties was 2 x zo sterk/krachtig als dat ik deze ooit gegeven heb. Heel bijzonder! Dank je wel lieve Uschi!

Jacqueline

Uschi heeft een bijzondere, mooie, authentieke en liefdevolle manier van werken met mensen. Ze creëert een veilige ruimte waar het mogelijk is jouw proces te volgen. Elke stap leidt naar diepe transformatie, inzicht en genezing op alle niveaus. Ik ben zo ontzettend dankbaar voor deze waardevolle “reizen” met haar waarin ik mijn ware zelf en missie heb mogen herontdekken. De sessies, de trainingen en haar liefdevolle ondersteuning en begeleiding zijn goud waard! En haar bijzondere energetische kunstwerken zijn echte krachtpatsers! Ik hou van mijn bijzondere piramide die zij speciaal voor mij heft gemakt!! Een meesterwerk; zo levendig en krachtig in de energie! Dankjewel!

Lorenzo

Deze Liquid Light Manna cursus (Lichtvoeding van en voor jezelf) heeft mij dichter naar mezelf gebracht. Het heeft mijn gevoel weer geopend. In deze vier dagen ben ik elke dag dieper in mezelf gedoken en openbaarde ik meer en meer van wat er in mij ligt en lag. Ik heb veel opgesloten emoties mogen loslaten, emoties waarvan ik niet eens wist dat ik ze had. Deze Liquid Light Mannacursus heeft me weer levensvreugde gegeven. Het heeft letterlijk de muur die ik heb opgebouwd, afgebrokkeld waardoor ik weer puur kan voelen. En het allermooiste: ik heb vier dagen voor mezelf uitgetrokken waarin ik een veilige cocon voor mezelf heb opgebouwd, waar ik weer terug naartoe kan keren om op te laden. Je laat de drukte van alledag en chaos achter je en komt in een rustig bad terecht waar je mag opladen.

De energieën waren heel sterk voelbaar en iedereen bij de cursus was respectvol naar elkaar toe en accepteerde iedereen voor wie hij/zij is. Ik heb mij geen moment vervelend gevoeld in de groepssetting en dat kwam ook zeker door Uschi.

Uschi is een hele fijne vrouw die je meeneemt op deze reis. Ze creëert een veilige omgeving waar je mag zijn wie je bent. Ze straalt een rust en liefde uit waardoor je je geaccepteerd voelt. Je bent goed zoals je bent. Ze is er heel professioneel en behandelt alle cursisten respect- en liefdevol. Ze is een hele wijze en krachtige vrouw die mij tijdens deze cursus weer veel geleerd heeft over mijzelf en het leven, maar ook de spirituele wereld.

Wil je jezelf een cadeau geven? Dan raad ik het je van harte aan om ook deze cursus te volgen.

Rebecca

>
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .