Loslaten na de Pranic Retreat

None

Video/Audio/Text

Video/Audio/Text

loslaten

8 Lessen

0% niet started

Loslaten na de Pranic Retreat

2 Lessen

No label

Loslaten, het woord zegt het al. Dit zijn tools om jou te ondersteunen in jouw loslaat proces. Voordat je direct naar de video's of SoundCloud opnames gaat, adviseer ik je eerst deze korte video te kijken. Op deze manier weet je zeker dat je de juiste opname kiest voor het geen wat je op dit moment wilt opschonen. Voor elke trigger, emotie of trauma is een andere tool meer of minder geschikt.

Video lesson

No label

Text lesson

5 Lessen

No label

Een prachtige, zachte manier om je celgeheugen te ontdoen van oude beperkende overtuigingen, emoties en trauma. Daarnaast de heling van jouw DNA.

Video lesson

No label

Als je weinig tijd hebt en op een snelle manier je lichaam en cellen wil opschonen dan kun je deze Quick Fix gebruiken. Maar besef je wel dat het vooral in de beginmaanden in je proces geen vervanging is van de lange Pranic Cell Purification.

Video lesson

No label

De Pranic Cell Cleanse is de voorloper van de Pranic Cell Purification. Een visualisatie en ademsessie om je lichaamscellen op te schonen en je DNA te herstellen.

Video lesson

No label

Meditatie om door emotielagen heen te gaan naar bronenergie. Je kunt deze meditatie gebruiken als er iets emotioneels is gebeurd of als je je erg emotioneel voelt op dit moment. Duur: 10 minuten

Audio lesson

No label

Deze supersnelle Pranic Cell Cleanse kun je gebruiken als er een directe emotie is of net iets heftigs is gebeurd. Het zal de emotie van de gebeurtenis afhalen zodat je lichaam weer tot rust kan komen. Duur: 10 minuten

Audio lesson

No label

Een korte ontspanningsmeditatie. We zijn altijd zo druk bezig en we vergeten dat ons lichaam ook soms een bewuste ontspanning nodig heeft. Geniet ervan. Duur: 13 minuten

Audio lesson
kundalini yoga

Over de trainer

Amudra Madhura

Het leven van Prana (sinds begin 2018) en het leren van de 5 biologische natuurwetten (Germaanse geneeskunde) hebben mijn leven totaal veranderd. Alles wat ik ooit geleerd had bleek ineens totaal anders te zijn. Op mijn reis naar vrijheid in eten, denken, voelen en ervaren, heb ik veel nieuwe waarheden mogen opdoen. Wetende dat de waarheid die ik nu heb ook weer net zo gemakkelijk kan veranderen door nieuwe ontmoetingen en doordat de energie continue zorgt voor beweging. Daarom laat ik me leiden door het leven, stromend als water en nooit stilstaand. Voor mij is het delen van mijn kennis en het inspireren van anderen mijn zielsmissie. Vooral jou naar jouw eigen waarheid brengen en openstaan voor alles wat je mag veranderen op jouw reis naar vrijheid.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .